Zomeritems zelf maken met Strijklogo's Enzo

Zomeritems zelf maken met Strijklogo's Enzo

Yes! De lente is nu echt begonnen en we kijken met z ́n alle uit naar de zomermaanden. Heerlijke warme dagen met luchtige kleding. Zomerkleding hoeft natuurlijk helemaal niet saai te zijn en simpele kledingstukken zijn gemakkelijk op te pimpen met onze strijkapplicaties. In dit blog lees je een aantal leuke ideeën om jouw saaie kleding en andere zomeritems helemaal summerproof te maken!

Pimp je saaie shirtjes

In de webshop staan ontzettend veel zomerse plaatjes en teksten om jouw saaie t-shirt of hemdjes op te leuken. Een mooie regenboog met mooie warme kleuren of de tekst “sunkissed” passen perfect bij een zomerse outfit. De good vibes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de heerlijke warme dagen op het terras of het strand!

sunkissed strijkapplicatie

Beach breaks en milkshakes

Een pakkende zomerse tekst op een shirt of hemd heb je makkelijk besteld óf zelf gemaakt in onze ontwerpmodule. Heb je zelf een leuke tekst bedacht dan maak je die gemakkelijk en snel in onze webshop. Kies zelf het gewenste maat en kleur voor jouw strijkapplicatie. Ook leuk: bestel er één voor jezelf en één voor je partner of je kind. Wanneer je op vakantie bent ziet iedereen meteen dat jullie bij elkaar horen!

De meest gekozen zomerse teksten van vorig jaar zijn: “Beach breaks + milkshakes” & “ALOHA”

Goede bescherming tegen de zon

Wanneer je de hele dag in de zon zit is het wel belangrijk dat je je goed beschermt tegen de warmte. Een pet of zonnehoed zijn een goed idee als je even niet onder een parasol kunt zitten of de schaduw kan opzoeken. Natuurlijk maakt een toffe pet of mooie hoed je outfit ook helemaal af. En ook deze zijn goed te gebruiken voor onze strijkapplicaties! Druk een plaatje of tekst op de hoed of pet en je hebt een unieke en persoonlijk hoofddeksel!

Op naar het strand!

Yes, tijd voor een dagje strand. Je neemt van alles mee in je grote strandtas maar.. na je gepimpte kleding en pet of zonnehoed valt je strandtas een beetje in het niet. Ook jouw (stoffen) strandtas is te bedrukken met onze strijkapplicaties. Heb je een tas van plastic, dan zou je kunnen kiezen voor onze vinyl stickers. Ook deze zijn zelf te ontwerpen in de ontwerpmodule en verkrijgbaar in bijna alle kleuren en diverse maten. Als je dat toch lekker bezig bent met de stickers, pimp dan ook een paar fijne waterflessen met je naam of een leuk plaatje! Beplak ook je (brood)trommeltjes en ook de inhoud van je strandtas is helemaal summerproof. Tip: kies voor een palmboompje, ananas of ander object wat jou aan de zomer doet denken.

 

En last but not least... pimp je strandlaken!

Een strandlaken heeft meestal wel een vrolijk en speels design maar ze gaan ook jaren mee dus na een tijdje ben je jouw laken misschien wel een beetje zat. Heb je er al aan gedacht om een strijkapplicatie te gebruiken? Dit kan met bijvoorbeeld je naam, een leuke tekst zoals : “Hier bakt * jouw naam*” of gebruik weer de applicatie die je ook voor je andere zomerse items hebt gebruikt. Zo passen al jouw zomeritems bij elkaar!

 

Enjoy the summer!!

Reactie plaatsen

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)