Traktatie Ideeën

Een leuke manier om het feest extra speciaal te maken is met behulp van gepersonaliseerde verjaardag stickers. Met de leeftijd en naam van de jarige erop! Hoe leuk en bijzonder? Hieronder volgen een aantal leuk ideeën om te trakteren. Wil je meer ideeën opdoen ? Volg ons dan op Instagram.

 

ijshoorn traktatie met naam

Traktatie idee sleepy eyes

traktatie dieren met naam

verjaardagstickers met naam

naam traktatiesticker

Traktatiesticker naam met dino


De traktatie stickers zijn gemakkelijk te bestellen via de website. Onder traktatie stickers vind je alle desbetreffende stickers voor jouw komende verjaardagen en feesten. Tijdens het bestellen kan de leeftijd en naam ingevuld worden. Persoonlijker kan het haast niet! Bij het kiezen van de gewenste sticker kan ook nog gekozen worden voor een bepaald thema. Is jouw dochter/ zoon helemaal gek van spiderman? Bestel een traktatie stickers met spider thema. Of is uw kind helemaal weg van eenhoorns? Bestel een sticker met eenhoorn! Er zijn verschillende symbolen en figuurtjes zoals dino’s of zeemeerminnen stickers.

Naast verjaardagstickers met naam zijn er ook stickers voor andere gelegenheden, zoals een geboorte. Deze geboortestickers bevatten de teksten zoals ‘hoera Noah is geboren of ‘Hoera een meisje’. Ook deze stickers kunnen gepersonaliseerd worden met eigen naam. Ook superleuk voor een gender reveal feest of voor bij een baby shower!  

De stickers kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld tijdens een traktatie als sluiting van een zakje of op een bekertje vol snoepjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!! Ook kunnen de stickers gebruikt worden als cadeauverpakking. Zodat zelf de cadeautjes bij het thema van het feestje passen. De stickers kunnen natuurlijk ook tijdens andere gelegenheden gebruikt worden.