Wholesale strijkapplicaties

Het is toegestaan om de strijkapplicaties van Strijklogo's enzo door te verkopen. De transfers mogen bedrukt of onbedrukt door de reseller worden verkocht. Strijklogo's Enzo behoudt echter wel het auteursrecht op de designs. Klik op de onderstaande foto's om onze ruime collectie strijkapplicaties te bekijken. De strijkapplicaties kunnen met een strijkijzer, easy press of een transferpers worden aangebracht. 

Vraag hier jouw persoonlijke kortingscode aan. 

Strijkapplicaties enkele kleur

Onze strijkapplicaties enkele kleur worden handgemaakt, zijn duurzaam en hebben de OEKO- TEX keurmerk. Met onze handige stappenplan maak je in een handomdraai van een basic iets unieks .De strijkapplicaties zijn gemaakt van PVC vrije folie en hebben geen achtergrond. 

textiel transfers

Strijkapplicaties volledig kleur

Maak met deze textiel transfers de meest mooie full color creaties op verschillende textielsoorten, waaronder katoen, polyester, acryl of zelfs nylon. De transfers kun je persen met een korte perstijd of op een lage temperatuur, daarnaast heb je de keuze of je de zelfklevende drager warm/koud verwijderd. Door de lage temperatuur zijn de transfers ook aan te brengen met een strijkijzer.

De transfers beschikken over een Oeko-Tex® keurmerk, waarmee wordt aangetoond dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn. Dit is beter voor huis en gezondheid.