Op een betaalbare manier relatiegeschenken maken

Op een betaalbare manier relatiegeschenken maken

Relatiegeschenken met logo zijn een effectieve manier om uw bedrijf te promoten en uw klanten, partners en werknemers te bedanken voor hun loyaliteit. Hier zijn enkele ideeën voor relatiegeschenken met logo:

  • Bedrukte pennen: Deze zijn praktisch, betaalbaar en kunnen overal mee naartoe worden genomen, wat zorgt voor continue merkherkenning.
  • Bedrukte notitieboekjes: Perfect voor het maken van aantekeningen en het opschrijven van ideeën. Met uw bedrijfslogo erop zijn ze een subtiel en professioneel geschenk.
  • Mokken en drinkwaren: Artikelen zoals mokken, glazen en flessen met uw logo herinneren klanten aan uw bedrijf terwijl ze genieten van hun drankjes.
  • Sleutelhangers: Een dagelijks bruikbaar geschenk dat uw klanten aan uw bedrijf herinnert elke keer dat ze hun sleutels gebruiken.
  • Tassen: Ideaal voor evenementen en beurzen. Bedrukte tassen zorgen voor veel exposure omdat ze vaak worden gebruikt voor boodschappen, lunch en andere spullen.
  • USB-sticks: Nuttig voor het opslaan en overdragen van bestanden, met uw logo erop.
  • Powerbanks: Handig voor iedereen die veel onderweg is. Uw klanten zullen dankbaar zijn voor de extra energie, terwijl ze uw logo zien.

Er zijn veel verschillende relatiegeschenken met logo beschikbaar die u kunt kiezen om uw bedrijf te promoten en uw klanten te bedanken. Kies iets dat past bij uw budget en doelgroep, en u zult zien dat uw merk meer exposure krijgt en uw klantrelaties worden versterkt.

Klik hier voor strijklogo's voor textiel en hier voor logostickers om te plakken. Heeft u een bedrijfsquote of leuke uitspraak? Bezoek dan onze ontwerpmodule, waar u zelf uw tekst kunt ontwerpen en wij er een strijklogo of sticker van maken.

Wij maken ook mokken en tumblers met uw logo of tekst erop, maar ook sleutelhangers met een NFC chip erin zodat je overal je "visitekaartje" bij je hebt.

 

Leave a comment

Thank you for reading! we'd love to know your thoughts! Please note your comment needs to be approved before it is published :)