Hoe het allemaal begon..

Het begon allemaal in 2017 met het zoeken naar een leuk verjaardag shirt voor mijn neefje. Een shirtje met naam en leeftijd had een behoorlijk prijskaartje. Ik was benieuwd hoe ik dit goedkoper zelf kon maken en ging op onderzoek uit.

Zo kocht ik de geschikte machines en begon met verkopen via instagram.

Dit was een succes, veel mede creatieve moeders wouden graag weten hoe ze het zelf konden maken en zo besloot ik de teksten als strijkapplicaties te verkopen. Nadat ook de zakelijke markt interesse had, bestond Strijklogo's Enzo.

 • Ons team

  Inmiddels kan ik het niet meer alleen aan en is het team van Strijklogo's Enzo uitgebereid. Vanuit verschillende locaties in Nederland worden de strijklogo's en stickers gemaakt door hardwerkende en enthousiaste dames. Alles wordt opmaat voor jou gemaakt waardoor er heel veel mogelijk is. Wij gebruiken hiervoor verschillende technieken om zo aan de wensen van iedereen te voldoen. Inmiddels hebben wij verschillende verkooppunten waar onze strijkapplicaties worden verkocht. Ook vele bedrijven en organisaties die maken gebruik van onze Strijklogo's en stickers. Lana vertelt je in de blogs alles wat je moet weten over onze producten.

  De foto's op de site zijn gemaakt door:

  YNNCK

  LaLou Photography

  ⋒ Ingrid 🌿

  Linda (@wonenaanhetspoor)

  Maxime Deceuninck-Ramsey (@maximejoanna)

1 van 1
 • Uniek

  In onze ontwerpmodule kan je zelf je eigen tekst ontwerpen voor op textiel maar ook om te plakken op muren, deuren, meubels en decoratie.

 • Maatwerk

  Alles wordt bij ons handgemaakt waardoor er heel veel mogelijk is. Heb jij een bepaald product geef te afmetingen door en wij maken het opmaat.

 • EU

  Wij verzenden binnen de EU, zoals naar België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk etc. Hou wel rekening met een langere levertijd.

1 van 3